Pokrewne
menu      Kocham życie!!!
menu      Wyniki z egzaminu gimnazjalnego z tego roku
menu      Wyniki eliminacji do mistrzostw Polski
menu      wyniki mezcy piłki nożnej
menu      wyniki losowania gier liczbowych
  • wwwdie orgelcom
  • monika lyczak
  • system multi lotka
  • struktura organizacyjna samorzB1du
  • szkoly w tarnowie
  • Kocham życie!!!

    Temat: Morfologia WYNIKI!!!!!
    Morfologia WYNIKI!!!!! Przejrałam całe forum i nie znalazłam interpretacji wyników dziecka w wieku 13 miesięcy. Każdy ma inne normy!!!!! Gdzie mogę znależć tą interpretację?????
    Źródło: forum.gazeta.pl/forum/w,577,34108707,34108707,Morfologia_WYNIKI_.html



    Temat: Morfologia- wyniki
    Morfologia- wyniki Proszę o interpretacje wyników morfologii synka- 2 latka. Zasadniczo wszystko miesci się w normach (ale nie wiem czy mam podane normy dla dorosłych czy dla dzieci), poza kilkoma rzeczami, ale napisze wszystko: WBC- 6,48 K/ul (6-17,5) Neu%- 24,50 (25-60) LYM %- 65,4 (35-80) MONO%- 6,80 (0-11) EOS%- 2,5 (1-5) BASO%- 0,8 (0-1) RBC- 4,99 M/ul (3,70-5,3) HGB- 14,2 g/dl (10,8- 12,8) HCT- 40% (30-42) MCV 80,2 fl (76-90) MCH- 28,5 pg (24-31) MCHC- 35,5 g/dl...
    Źródło: forum.gazeta.pl/forum/w,907,77955081,77955081,Morfologia_wyniki.html


    Temat: Morfologia - wyniki - interpretacja
    Morfologia - wyniki - interpretacja Witam. Odebrałam wyniki morfologii, wszystko w normie tylko RDW-SD (szerokość rozkładu krwinek czerwonych) obniżone. Norma wynosi 37,0 - 54,0 a u mnie wyszło 36,4 fl. Co to wogóle jest to RDW i czy mam sie przejmować obniżonym wynikiem??
    Źródło: forum.gazeta.pl/forum/w,585,16894874,16894874,Morfologia_wyniki_interpretacja.html


    Temat: Morfologia wyniki
    Morfologia wyniki mam prośbe do Was o interptetacje wyników prawie wszystko wykracza poza norme a wizyte u lekarza mamy dopiero w poniedzialek HGB 12.3 (14 - 18) HCT 32.7 (41 - 53) MCV 75.3 (83 - 97) MCH 24.9 (28 - 34) neutrophil 20 (45 - 70) limphocyte 75 (25 do 50) reszta w granicy normy Z góry dziekuje za pomoc
    Źródło: forum.gazeta.pl/forum/w,15302,92626883,92626883,Morfologia_wyniki.html


    Temat: morfologia wyniki możecie popatrzeć coś mnie martw
    morfologia wyniki możecie popatrzeć coś mnie martw martwi mnie poziom granulocytów 80% a limfocytów ciut za mały 17% oprócz tego białe ciałka 7,9 tys, hemoglobina 13,5 a czerwone ciałka 4.11 mln dodam ,że jestem w 10 tyg czy widać tu coś złego
    Źródło: forum.gazeta.pl/forum/w,585,12038600,12038600,morfologia_wyniki_mozecie_popatrzec_cos_mnie_martw.html


    Temat: morfologia-wyniki
    morfologia-wyniki wlasnie odebralam wyniki morfologii synka(17miesiecy) diagnoza-anemia,2+microcytosis,thrombocitosis,large platelets, czy ktoras z was wie o co chodzi w tych dwoch srodkowych? a wyniki to: WBC-9,8 RBC-4,19 HGB-11,7 HCT-31,8 MCV-75,8 MCH-27,9 MCHC-12,6 RDW-12,6 PLT-512 MPV-11,4 PCT-0,585 PDW-16,7 prosze napiszczie cos albo podajcie adres strony na ktorej moge znalesc informacje na ten temat wizyte u hematologa mam dopiero w...
    Źródło: forum.gazeta.pl/forum/w,577,23514209,23514209,morfologia_wyniki.html


    Temat: morfologia-wyniki
    morfologia-wyniki Witajcie wlasnie odebralam wyniki morfologii mojej 14-miesiecznej coreczki bardzo niepokoji mnie zwlaszcza jeden wynik GRAN wyszlo 1.3 podczas gdy norma na wydruku 2.0-6.9 pozostale wyniki LYM 2.7 WBC 4.4 MID 0.5 RBC 4.54 HGB 11.8 (yez chyba troche nisko) HCT 36.5 MCV 80.5 MCH 26.0 (tez ponizej normy 27-31) MCHC 32.3 PLT 217 MPV 8.5 Wlasciwie morfologie zrobilismy tak kontrolnie, bez zlecenia lekarza, ktora uwaza ze to niepotrzebne. Czy z takim...
    Źródło: forum.gazeta.pl/forum/w,907,74754332,74754332,morfologia_wyniki.html


    Temat: prośba o interpretację-morfologia
    prośba o interpretację- morfologia Wyniki morfologii mojego syna (za tydzień skończy 5 miesięcy): WBC 11,2 RBC 4,11 HGB 11,5 HCT 32,7 MCV 79,6 MCH 28,0 MCHC 34,3 PLT 472 granulocyty segmentowane 16% (norma 45-66) granulocyty kwasochłonne 3% (norma 1-5) limfocyty 75% (norma 20-45) limfocyty reaktywne 3% (norma 0-1) monocyty 2% (norma 2-8%) Zelazo 31,0 (norma 60-150) potas 5,43 mmol/l (norma 3,5-5,00) sód 137 mmol/l magnez 1,03 wapń...
    Źródło: forum.gazeta.pl/forum/w,907,103532175,103532175,prosba_o_interpretacje_morfologia.html


    Design by flankerds.com